Flukse chocoladetaart in dierenthema: makkelijk en feestelijk

Een taart in dierenthema moest het worden voor het feestje van mijn dochter. Ik moet iets bekennen. Eénhoorntaarten, boembabombes, barbiegebakjes en al die andere themataarten; ik vind ze prachtig om te zien. En ook heel knap gemaakt door de bakkers. Oprecht jaloers ben ik op de precisie en geduld die mensen aan de dag leggen om zoiets te maken.

Maar bijna al die taart vind ik niet lekker. Alle taarten waar veel fondant of marsepein aan kleeft vind ik best wel vies. Ze zijn zo machtig en zo zoet. En het fondant, dat kleeft altijd zo aan je tanden.

Taart in dierenthema

Dit vinden wij wel heel lekker!

Chocoladetaart voor een kind

Nee, doe mij maar een chocoladetaart. Liefst zelfgemaakt. En dan wel met iets gezelligs er op als het een verjaardag van mijn kinderen betreft. En in minder dan een kwartier klaar.
Ok, in tijden van verjaardags-voorbereidings-stress is ‘zelfgemaakt’ snel geschrapt. En dat ‘gezelligs er op’ mag best iets niet-eetbaars zijn.
Ik zocht een taart voor bij het Keet in de Zoo kinderfeestje. Een taart in dierenthema dus, om precies te zijn dierentuinthema.
Een kwartiertje Pinterest voor de nodige inspiratie en mijn taartidee voor het feestje met dierenthema was geboren. Het werd een heel gave chocoladetaart met safaridieren.

Kinderfeest in dierenthema tips

Nog meer lekkere taarten

Taart in dierentuin thema

Zo klaar, deze feestelijke taart

Recept taart in dierenthema

Men neme

  • Een chocoladetaart van de HEMA van 6 euro
  • Een zak safaridieren van de Big Bazar van 1,50 euro
  • Twee kaarsjes
  • Een slingertje gemaakt van een touwtje, een satéprikker en vlaggetjes gemaakt van masking tape. (Vouw stukjes tape in verschillende kleurtjes dubbel om een touwtje en knip er driehoekjes van)

Zet alles een beetje gezellig op de taart. Steek de kaarsjes aan en zingen maar!

Een andere leukerd van een taart, en helemaal makkelijk, want kant en klaar is deze taart in Safaridierenthema van de HEMA.

Meer lezen over kinderfeestjes in dierenthema of andere snelle taartrecepten?

Binnenkort een kinderfeestje organiseren? Maar help, je hebt geen tijd of geen inspiratie. Geen nood. Fluks&Vier heeft originele, complete kinderfeestpakketten. Hiermee vier je zonder stress een onvergetelijk feestje thuis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *