3 Uitnodigingen van strijkkralen: DIY met je kind!

Bij ons in huis is dit een succesnummer, deze uitnodiging met strijkkralen. Vind jij het ook zo leuk om samen met je kind uitnodigingen te maken voor het aanstaande kinderfeestje? En is de praktijk dat jouw kind er na een kwartier er de brui aan geeft en met zijn LEGO gaat spelen? En dat jij dan nog vlaggetjes moet plakken en ballonnen moet tekenen? En dat je je afvraagt of je de uitnodigingen afmaakt zoals jouw kind zou doen of dat je dan maar probeert het zo mooi mogelijk te doen?

Met deze drie uitnodigingen met strijkkralen ben je verlost van dat probleem. Althans, als je kinderen net zulke fanatieke strijkkralenzetters zijn als de mijne! Zeker als ze een beetje vrijheid krijgen in de kleuren en figuurtjes die ze maken voor de uitnodigingen met strijkkralen.

Uitnodiging strijkkralen taart

Hier word je blij van!

Uitnodiging strijkkralen feestmuts

Hoe groter de feestmuts, hoe beter

uitnodiging strijkkralen cadeautjes

Cadeautjes, cadeautjes…..

Uitnodiging met strijkkralen

Wat heb je nodig?

  • strijkkralen
  • strijkkralenbordje
  • bakpapier
  • strijkijzer
  • lijm
  • A6 kaartjes (oa te koop bij de HEMA)
  • zwarte pen

Hoe maak je het?
Maak op het strijkkralen bord het figuurtje naar keuze. Leg een bakpapiertje over het figuur en strijk er zo’n tien seconden over heen met een strijkbout op lage stand.
Plak met de lijm de figuurtjes op de uitnodigingen en maak met een tekening de uitnodiging af. Klaar is je (co-)productie!

Meer leuke tips voor de aankleding van je kinderfeestje lezen?

Geen tijd om zelf kaartjes te maken en een kinderfeestje voor te bereiden? Bespaar jezelf voorbereidingsstress en ga voor onze originele kant en klare complete kinderfeestpakketten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *